Laatste nieuws over Netflix

Vis a Vis seizoen 4 al in september op Netflix

Netflix is de seizoenen van Vis a Vis razendsnel aan het toevoegen aan zijn aanbod. De streamingdienst voegde in de afgelopen periode maandelijks een nieuw seizoen toe en houdt dat tempo ook vast voor het vierde en tevens laatste seizoen. Goed nieuws: er wordt wel gewerkt aan een spin-off! Eind september worden de afleveringen al toegevoegd aan het aanbod van Netflix in Nederland.

Vis a Vis

Vis a Vis is door veel kijkers van Netflix omarmd als de extremere versie van Orange is the New Black. In deze Spaanse gevangenisserie kijken we mee met Macarena Ferreiro (Maggie Civantos). Een op het eerste oog onschuldige dame die naar eigen zeggen ook onschuldig in de bajes terecht is gekomen.

Nu ze er echter zit, komt ze er al snel achter dat het leven in de gevangenis in niets lijkt van wat ze gewend is. Alhoewel ze nog binnenstapt als een vrij naïef meisje, groeit ze al snel uit tot één van de gevaarlijke vrouwen in de gevangenis. Ze is bereid om ver te gaan om zichzelf en de mensen van wie ze houdt te beschermen.

Vis a Vis seizoen 4 op Netflix

Het vierde seizoen van Vis a Vis werd tussen 3 december 2018 en 4 februari 2019 uitgezonden in Spanje. In Nederland hoeven we niet lang te wachten tot de afleveringen verschijnen. Terwijl het derde seizoen van de serie op 30 augustus werd toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst, werd ook gelijk bekend dat de slotafleveringen volgen op 25 september 2019. Seizoen 4 bestaat uit acht afleveringen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?