Laatste nieuws over Netflix

Vis a Vis-theorie: Is dit de vader van Macarena’s baby?

Vis a Vis El Oasis

Netflix lanceerde afgelopen vrijdag het vijfde seizoen van Vis a Vis. Het laatste seizoen van de serie, ook wel bekend onder de titel El Oasis, bracht een grote verrassing met zich mee. Macarena is namelijk opnieuw zwanger en verwacht een kindje. Maar wie is de vader van de baby?

Let op: Dit artikel bevat spoilers

Macarena zwanger

Kijkers van Vis a Vis komen er in het vijfde seizoen van de serie achter dat Macarena opnieuw zwanger is. Nadat ze eerder in de serie al een miskraam heeft gekregen door toedoen van Zulema en Saray, krijgt ze in El Oasis alsnog de kans om moeder te worden. Maar de grote vraag waar we mee achterblijven, is ‘wie is de vader van Macarena’s baby?’ Het antwoord lijkt inmiddels bekend.

Is dit de vader van Macarena’s baby?

Ondanks dat in de spin-off niet letterlijk benoemd wordt wie de vader is van de baby die Macarena verwacht, denken veel mensen te weten om wie het gaat. Hier en daar wordt gehoopt op Fabio, de gevangenisbewaker die we eerder in de serie leerden kennen, maar het blijkt iemand anders te zijn.

In El Oasis maken we kennis met de politieagent Pérez. Samen met hem bedenkt Macarena een plan om Zulema na de mislukte overval uit te leveren. Dat verloopt echter anders dan gedacht. Pérez wordt verraden en vermoord door zijn collega’s Colsa en Mati. In een van de scenes laten de collega’s zich ontglippen dat Pérez niet bij Maca moet blijven. Volgens verschillende theorieën is hij dan ook de vader van Macarena’s baby.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?