Laatste nieuws over Netflix

Vlaamse serie Onder Vuur komt naar Netflix

Netflix krijgt er volgende maand een nieuwe Vlaamse serie bij. Vanaf 24 augustus verschijnt het eerste seizoen van Onder Vuur op de streamingdienst. De dramaserie was vorig jaar te zien op de Belgische tv en maakt op korte termijn zijn debuut op Netflix.

Onder Vuur

Onder Vuur telt tien afleveringen. Het fictieve verhaal speelt zich af in de brandweerpost Oosteroever in Oostende. Als de zittende brandweerluitenant totaal onverwacht besluit om te vertrekken, verandert er veel. De nieuwe luitenant Dominique Meersman wil de kazerne omvormen naar de standaarden van de Brugse commandopost. Het blijkt allesbehalve makkelijk. Als er door fouten ook nog eens dodelijke slachtoffers vallen, komt het voortbestaan van de kazerne in gevaar. Rollen in de serie zijn er onder meer voor Louis Talpe (GTST), Lynn Van Royen (Beau Séjour) en Dirk Van Dijck (Gevoel voor Tumor).

Onder Vuur op Netflix

De Vlaamse dramaserie Onder Vuur staat vanaf 24 augustus op Netflix. De serie scoort op IMDb een knappe 6.8. Met de beelden hieronder krijg je alvast een glimp van wat je mag verwachten van Onder Vuur.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?