Laatste nieuws over Netflix

Vodafone wil klanten gratis Netflix aanbieden

Klanten van Vodafone zullen dit bericht vermoedelijk met veel belangstelling lezen. Persbureau Bloomberg meldt op basis van drie anonieme bronnen dat er gesprekken gaande zijn tussen Vodafone en Netflix. De telecomaanbieder wil de abonnees voor een bepaalde tijd gratis toegang geven tot de online streamingsdienst.

De drie bronnen die Bloomberg heeft zouden betrokken zijn bij de onderhandelingen die gevoerd worden tussen Vodafone en Netflix. De gesprekken zouden zich nog wel in de beginfase bevinden, maar de intentie om een overeenkomst te sluiten is er dus wel. Zeker vanuit de kant van Vodafone. Of die er uiteindelijk ook zal komen is natuurlijk altijd nog de vraag.

Vodafone is één van de grootste telecomaanbieders ter wereld en wil haar klanten dus een extra dienst bieden, zoals KPN en Hi in Nederland al doen met Spotify. Abonnees van Hi en KPN hebben gratis toegang tot Spotify Premium, terwijl T-Mobile haar klanten via Deezer onbeperkt muziek laat streamen.

Als gezegd bevinden de onderhandelingen zich nog in een vroeg stadium, dus is er moeilijk een datum te koppelen. Het is in deze fase überhaupt nog de vraag of er een overeenkomst gesloten wordt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?