Laatste nieuws over Netflix

Voetballer Neymar duikt op La Casa de Papel-afleveringen

De afleveringen van La Casa de Papel seizoen 3 zijn iets aangepast. In twee episodes zijn namelijk scènes toegevoegd waarin Neymar te zien is. Dit bleek oorspronkelijk al de bedoeling te zijn, tot de Braziliaanse voetballer in de problemen kwam.

Beschuldigingen richting Neymar

De huidige voetballer van Paris Saint-Germaiin werd twee maanden geleden namelijk door een Braziliaans model beschuldigd van verkrachting. De rechter heeft de zaak inmiddels geseponeerd wegens onvoldoende bewijs. Pas na deze uitspraak kregen de makers van La Casa de Papel van Netflix groen licht om de scènes te gebruiken.

Droom uitgekomen in La Casa de Papel

In de zesde en achtste aflevering van La Casa de Papel seizoen 3 zijn de scènes toegevoegd waarin Neymar een kleine rol speelt. Het is niet voor het eerst dat de Braziliaan op het witte doek te zien is, hij acteerde al eerder in een film. Zelf is hij dolblij met de rol in de Spaanse hitserie. “”Ik heb mijn droom laten uitkomen en maak deel uit van mijn favoriete serie. Nu kan ik Joao met iedereen delen.” Joao is het personage dat hij vertolkt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?