Verwijderalarm

Volgende grote serie sneuvelt op Netflix: Prison Break

Het zijn bijltjesdagen op Netflix, want opnieuw is er een grote serie aangekondigd die aan het einde van 2020 zal worden verwijderd door Netflix. Ditmaal gaat het om Prison Break. De reeks sluit aan in een inmiddels indrukwekkend en tevens pijnlijk lijstje.

Netflix geeft eigen update

Normaal gesproken laat Netflix zelf via hun sociale kanalen niets weten over films en series die verwijderd gaan worden. Daar is nu een uitzondering voor gemaakt. Op hun kanalen is er een lijstje gepubliceerd met titels die worden verwijderd. Dit zijn lang niet alle titels, wat gelijk een aantal vragen oproept. Daarover zo meer, eerst de lijst zelf. De meest opvallende titel is namelijk Prison Break. Vrij recent werd bekend dat er géén zesde seizoen meer komt. Nu zal de serie dus in zijn geheel verdwijnen van Netflix. Ook op de lijst staan Family Guy, Scarface, Pitch Perfect en The Holiday.

Grote series het slachtoffer, of toch niet?

De afgelopen week werd al duidelijk dat vijf grote series zouden gaan verdwijnen. Het gaat daarbij om The Big Bang Theory, How I Met Your Mother, Sons of Anarchy, The Fresh Prince of Bel-Air en Gossip Girl. Later kwam daar onder meer ook nog het geliefde Spaanse drama Grand Hotel bij. Op de lijst die Netflix nu laat rondgaan ontbreken zowel The Fresh Prince of Bel-Air, How I Met Your Mother en Gossip Girl. Het systeem van Netflix geeft nog wel aan dat deze gaan verdwijnen op 31 december, maar mogelijk is Netflix voor deze titels nog in onderhandeling om ze wel te kunnen verlengen? Het blijft afwachten tot het einde van de maand, maar voorlopig kunnen we er vanuit gaan dat er dus een hele forse schoonmaak aankomt.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?