Laatste nieuws over Netflix

Volledige cast Ferry: De Serie bekendgemaakt

Ferry de Serie is in aantocht en daarvoor heeft Netflix nu de volledige cast bekendgemaakt. Veel bekende gezichten uit Ferry de Film én Undercover zullen terugkeren. En daarnaast een aantal nieuwe personages, gespeeld door onder meer Tygo Gernandt.

Motorbende

Frank Lammers, de vertolker van Ferry Bouman, heeft zelf middels onderstaande filmpje de cast bekendgemaakt. Elise Schaap (Daniëlle), Monic Hendrickx (Claudia), Raymond Thiry (John), Tim Haars (Remco), Huub Smit (Dennis), Kevin Janssens (Jurgen) en Yannick van den Velde (Lars) keren terug in het nieuwste deel uit het imperium van Ferry Bouman. Een nieuwe rol in de Brabantse onderwereld is weggelegd voor Tygo Gernandt, hij kruipt in de rol van Ricardo, één van de leden van de motorbende waar Ferry zaken mee doet.

Ferry de Serie

Vorig jaar werd Ferry de Film gelanceerd op Netflix, waarin we zagen hoe Ferry Bouman van een loopjongen in Amsterdam terugkeerde naar zijn roots. De film en nu ook de serie zijn voorlopers op Undercover. Daarin was Ferry al een grote drugsbaron, maar hoe is hij dat geworden? Dat zullen we in 2023 gaan zien op Netflix, een exacte releasedatum is nog niet vrijgegeven.

➡ Ferry de Serie: Alles wat we al weten

Bekijk de aankondiging van Frank Lammers

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?