Laatste nieuws over Netflix

Voor Riverdale, Dynasty en andere series breekt midseason break aan

Deze week verschijnen van veel wekelijkse series op Netflix de laatste afleveringen van het jaar. Series als Riverdale, Dynasty en The Flash hebben een midseason break, maar gelukkig hoeven we niet heel lang te wachten op vervolgafleveringen.

Afhankelijk

Netflix heeft het niet in de hand wanneer er nieuwe afleveringen van de volgende series verschijnen: Riverdale, Dynasty, Black Lightning, Supergirl, Legends of Tomorrow, Crazy Ex-Girlfriend, Arrow en The Good Place. Dit zijn namelijk geen Netflix Originals, maar de streamingdienst heeft wel de exclusieve streamingrechten.

Dit houdt in dat Netflix de nieuwste afleveringen van deze populaire series korte tijd na de uitzending in Amerika al mag aanbieden in landen zoals Nederland. Nadeel is dat wanneer The CW, waar veel van de series onder vallen, pauzes inlassen, Netflix ook moet wachten met het toevoegen van de nieuwste afleveringen.

Midseason break series The CW

The CW heeft altijd een midseason break voor de series en traditiegetrouw valt dat in de feestmaand december. De Amerikaanse zender kiest dan bewust voor een andere programmering, terwijl de makers van series als Riverdale en The Flash extra tijd hebben voor het maken van de afleveringen. Zeker in het geval van Riverdale is de onderbreking niet wenselijk, aangezien de afgelopen weken al regelmatig hiaten in de planning zaten. De komende tijd zullen we het iets langer moeten doen zonder afleveringen van Riverdale, maar gelukkig weten we al wel wanneer het derde seizoen en de andere populaire series weer verder gaan op Netflix.

Bekijk hieronder de returndata van de series:

Serie Terug op:
The Good Place 11-jan Volledig uitzendschema
Crazy Ex-Girlfriend 12-jan Volledig uitzendschema
Riverdale 17-jan Volledig uitzendschema
The Flash 17-jan Volledig uitzendschema
Dynasty 19-jan Volledig uitzendschema
Supergirl 22-jan Volledig uitzendschema
Arrow 27-jan Volledig uitzendschema
Black Lightning 28-jan Volledig uitzendschema
Legends of Tomorrow apr-19 Volledig uitzendschema

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?