Laatste nieuws over Netflix

Voorkom het Pretty Little Liars Zwarte Gat met deze series

Het zal zondag vast even wennen worden. Er komt dan geen nieuwe aflevering meer van Pretty Little Liars op Netflix, want het verhaal is afgelopen zondag ten einde gekomen. Het zwarte gat ligt op de loer, maar aan de hand van onderstaande series kun je dat voorkomen!

4768 minuten

Pretty Little Liars duurde liefst zeven seizoenen. Er zijn 161 afleveringen gemaakt en dat allemaal bij elkaar opgeteld komt neer op 4768 minuten Pretty Little Liars. Dat is bijna tachtig uur. Logisch dat je nu even niet weet wat je nu moet bingen, maar wij bieden hulp!

Jane the Virgin – 2 seizoenen

Een vleugje komedie en een vleugje drama, dat biedt Jane the Virgin. Van haar oma kreeg Jane Villanueva te horen dat ze maagd moest blijven tot haar huwelijk. Braaf doet ze wat haar grootmoeder haar heeft opgedragen, dus ook haar vriend moet netjes geduld hebben. Een ongelooflijke samenloop van omstandigheden zorgt ervoor dat Jane tijdens een controle bij de gynaecoloog toch zwanger raakt. De vader van het kind waarvan ze in verwachting raakt blijkt ook nog eens niet zomaar iemand, maar een oude liefde! Hoe moet ze dit nu oplossen?

Er staan nu 2 seizoenen van Jane the Virgin op Netflix. De hoop is dat in het tweede kwartaal van 2018 seizoen 3 verschijnt.

Bitten – 3 seizoenen

Deze serie heeft een Nederlands tintje. Laura Vandervoort speelt namelijk de hoofdrol in Bitten en zij heeft een Nederlandse vader. Laura werd geboren en opgegroeid in Canada. Uiteindelijk is ze in de Canadese serie Bitten terecht gekomen, waarin ze Elena Michaels speelt. Elena is de enige vrouwelijke weerwolf ter wereld en dat komt door haar oude vriend Clayton. Ze probeert een normaal leven op te bouwen, maar door een reeks moorden komt ze maar niet los van haar roedel.

Ondanks dat fans hoopten op meer, zijn er drie seizoenen van Bitten gemaakt. De reeks is dus volledig op Netflix te zien.

13 Reaons Why – 1 seizoen

Misschien stond je hoofd nog niet naar een andere serie zolang Pretty Little Liars nog liep, maar je hebt vast gemerkt dat er dit jaar ontzettend veel te doen is geweest om 13 Reasons Why. Deze Netflix Original Serie, met Selena Gomez als uitvoerend producent, gaat over Hannah Baker. Zij verklaart in dertien tapes waarom zij zelfmoord heeft gepleegd. Een enorm aangrijpende serie, die in korte tijd erg populair is geworden. Het goede nieuws is, is dat er nog minimaal één seizoen bij komt.

Reign – 3 seizoenen

Ook Reign is een serie waar je een behoorlijke tijd mee zoet kunt zijn. Er staan drie seizoenen op Netflix en ook het vierde deel wordt nog verwacht. Reign is een historisch drama met Mary als middelpunt. Zij is een Schotse koningin, maar ze wordt uitgehuwelijkt aan de kroonprins van Frankrijk. Mary krijgt te maken met politieke en seksuele intriges.

Orphan Black – 5 seizoenen

Orphan Black is een enorm bewierookte serie. Natuurlijk komt dat door het goed geschreven verhaal, maar niet in de laatste plaats door actice Tatiana Maslany. Zij speelt Sarah Manning. Als ze in de problemen komt en de identiteit van haar dubbelganger (die zelfmoord pleegt) aanneemt, blijkt dat een kloon te zijn. Hier zijn nog veel meer klonen van en Sarah gaat hier naar op zoek. De klonen worden allemaal gespeeld door Maslany zelf en dat maakt de serie nog interessanter om te volgen.

Momenteel loopt op Netflix het vijfde en laatste seizoen van Orphan Black. Wekelijks verschijnt een nieuwe aflevering.

Riverdale – 1 seizoen

Riverdale is net als 13 Reasons Why een serie die dit jaar is ontstaan. Ook Riverdale is razend populair geworden en dat komt misschien wel, omdat het zo goed aansluit bij de doelgroep die ook naar Pretty Little Liars keek. Riverdale is een rustig Amerikaans plaats, waar weinig lijkt te gebeuren. Als Archie en zijn vrienden betrokken raken bij een moordzaak blijkt Riverdale echter ook een heel andere kant te hebben. Er ontwikkelt zich een spannend verhaal.

Riverdale is dus de nieuwe hitserie en het tweede seizoen is voor oktober 2017 aangekondigd!

Gossip Girl – 6 seizoenen

Als je gek was van Pretty Little Liars, dan is de kans groot dat je ook naar Gossip Girl hebt gekeken. Mocht dat niet zo zijn, omdat je liever niet naar meerdere series op hetzelfde moment kijkt, dan is het nu de hoogste tijd om naar de tieners uit New York te gaan kijken. Er staan zes heerlijke seizoenen van Gossip Girl op Netflix. Gossip Girl is een website en daarop worden alle geheimen onthuld van de rijke tieners die leven in de Upper East Side in New York. Schandaal op schandaal volgt.

Nog meer opties

We hebben nu zeven series aangedragen die je rustig kunt gaan kijken als je zeven seizoenen lang verknocht was aan Pretty Little Liars. Natuurlijk is er nog zoveel meer te kiezen. Alleen op Netflix al staat het bol van de series. Zo hebben we Gilmore Girls (plus de revival), The Vampire Diaries, Teen Wolf en Scream nog niet eens genoemd! Ook Once Upton a Time, Suits, Doctor Foster zouden zomaar series kunnen zijn die jij als PLL-fan leuk kan vinden. Heb je ze allemaal al gezien, of zoek je toch iets anders? Dan kan het nuttig zijn om vanaf een desktop bij bijvoorbeeld Pretty Little Liars op Netflix te klikken op ‘meer zoals dit’. Misschien kun je daar dan inspiratie uithalen!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?