Vooruitblik

Vooruitblik Designated Survivor aflevering 17 The Ninth Seath

Na de schokkende ontdekking van FBI-agent Hannah Wells en haar voormalige collega Jason Atwood in de vorige aflevering van Designated Survivor, zullen zij in aflevering 17, The Ninth Seat, verder op onderzoek uitgaan. Seth, de perschef van president Kirkman, wordt met een groot probleem opgezadeld. Ook zullen we een andere kant van Kirkman zien.

Eerste succes voor president Kirkman

In aflevering zestien was te zien hoe president Kirkman met zijn team een eerste succes behaalde, door een belangrijke stemronde in het senaat te winnen. In The Ninth Seat wordt Kirkman echter gelijk tegengewerkt en dat zorgt voor de nodige spanningen in het Witte Huis.

Die spanningen zorgen er voor dat we voor het eerst een andere kant van president Kirkman te zien. Waar hij tot zover altijd de rust bewaarde, lijkt hij die controle in The Ninth Seat (tijdelijk) kwijt te zijn. Op de achtergrond spelen Emily Rhodes en Aaron Shore, die inmiddels in dienst is bij Kimble Hookstraten, een spel. Uiteraard hebben ze ieder hun eigen belangen.

Problemen voor Seth

In The Ninth Seat wordt ook perschef Seth met een groot probleem opgezadeld. Hij krijgt onverwachts bezoek van journalist Abe Leonard. Eerder bleek hij al een hardnekkig probleem voor het Witte Huis, maar de onthullingen die hij op het punt staat te doen voor zijn nieuwe werkgever lijken echt voor een nieuwe chaos te zorgen. Seth moet dit zien te voorkomen.

Ondertussen moeten FBI-agent Hannah Wells en Jason Atwood de ontdekkingen in North Dakota zien te verwerken. Bovendien heeft het ze het nodige huiswerk opgeleverd. Bekijk hieronder de previews op Designated Survivor The Ninth Seat, aflevering 17.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?