Vooruitblik

Vooruitblik Dynasty op Netflix

Dynasty Netflix

Dynasty is één van de meest iconische televisieseries uit de geschiedenis. In de jaren tachtig zat iedereen aan het kleine beeldscherm gekluisterd voor de verhalen over de rijke oliefamilies Carrington en Colby. Nu keert Dynasty terug met een remake, want The CW heeft de serie nieuw leven ingeblazen.

Opnieuw wordt er hoog ingezet

Van 1981 tot en met 1989 werden er maar liefst 220 afleveringen gemaakt van Dynasty. Toenmalig uitgezendgemachtige ABC bracht de serie als tegenhanger van het zeer succesvolle Dallas bij concurrent CBS. Ook nu is er is niets aan het twijfel overgelaten, want de producers van Gossip Girl en The O.C. zijn ingezet om de remake te maken. Daarbij krijgen ze ondersteuning van de bedenkers van de originele serie Richard en Esther Shapiro.

Dames vechten voor geld én macht

In Dynasty worden we ondergedompeld in de wereld van de allerrijksten. Toch kun je ook daar nooit genoeg geld hebben en vooral niet voldoende macht. Fallon Carrington is de dochter van miljardair Blake. Zij is in het eerste seizoen de hoofdpersoon en daarmee hebben de makers besloten om direct af te wijken van de originele serie. Fallon wordt samen met haar broer Steven naar het landgoed in Atlanta geroepen en daar komen ze al snel tegenover een nieuwe vijand te staan, Cristal Flores.

De jonge en aantrekkelijke latina, gespeeld door Nathalie Kelley die we kennen uit The Vampire Diaries, gaat trouwen met Blake Carrington. Fallon doet er eerst alles aan om dit te voorkomen, maar al snel merkt ze dat ze is gestuit op een gevaar van een volledig ander niveau. Werkte ze eerdere vlammen van haar vader moeiteloos uit hun leven, Cristal is een blijvertje. Het gaat pas echt los zodra blijkt dat Cristal ook nog eens de leiding krijgt bij het bedrijf, de baan waar Fallon al haar hele leven naartoe werkt. Ondertussen beginnen de lijntjes bij de rest van de families ook flink door elkaar te lopen wat voor een echte dramaserie gaat zorgen. Vooral omdat Cristal een groot geheim met zich mee blijkt te dragen… maar welke?

Wekelijks aflevering Dynasty op Netflix

Dankzij de deal met The CW heeft Netflix de streamingrechten voor Dynasty. Iedere woensdagavond wordt de serie uitgezonden in de Verenigde Staten en de volgende dag staat de episode bij ons al op Netflix. Uit hoeveel afleveringen het eerste seizoen van Dynasty bestaat is op dit moment nog niet volledig bekend, de eerste zeven afleveringen staan al wel in geprogrammeerd bij The CW.

Bekijk nu alvast de uitgebreide trailer van Dynasty