Vooruitblik

Vooruitblik El Chapo seizoen 2 op Netflix

El Chapo wordt op vrijdag 15 december voorzien van seizoen 2 op Netfix. Al razendsnel kunnen we na de release van het eerste seizoen rekenen op een tweede seizoen. De grote vraag is alleen of het tweede seizoen nét zo goed gaat worden als seizoen 1.

De nieuwe Narcos

In El Chapo draait het allemaal om Joaquin ‘El Chapo’ Guzman, een Mexicaanse drugsbaron. Zowel zijn opkomst als zijn ondergang wordt belicht. De beruchte drugsbaron slaagde er twee keer in om uit de gevangenis te ontsnappen en kroonde zich tot de machtigste drugshandelaar ter wereld. Al gauw werd dan ook de vergelijking met Narcos gemaakt, waarin in de eerste seizoenen Pablo Escobar centraal stond.

El Chapo seizoen 2 op Netflix

Het tweede seizoen van El Chapo verschijnt razendsnel op Netflix. Terwijl het eerste seizoen in juni 2017 op Netflix verscheen, volgt het tweede seizoen al een half jaar later. Het tweede seizoen speelt zich acht jaar na de gebeurtenissen van seizoen 1 af en draait om de eerste legendarische ontsnapping van El Chapo uit de gevangenis.

Ook op Netflix verschenen: The Day I Met El Chapo

In de jaren voor zijn ontsnapping kocht hij het personeel in de gevangenis om om zelfs vanuit zijn cel zijn imperium te zien groeien. Tot het moment dat hij te horen kreeg dat hij werd uitgeleverd aan de Verenigde Staten en El Chapo voor een ontsnapping koos door middel van een waskar. Achter de schermen wordt inmiddels overigens al hard gewerkt aan het derde en laatste seizoen van El Chapo. Daarin wordt de tweede ontsnapping van de drugsbaron, door zijn bekende tunnel, belicht.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?