Vooruitblik

Vooruitblik Family Guy seizoen 15 op Netflix

Family Guy seizoen 15 Netflix

Vanaf vrijdag 1 december staan er eindelijk weer nieuwe afleveringen van Family Guy op Netflix! Alle afleveringen van het vijftiende seizoen worden dan door de streamingdienst aan het aanbod toegevoegd.

Animatieserie

Er zijn tegenwoordig een hoop animatieseries te zien, maar Family Guy behoort toch wel tot één van de meest populaire. Seth MacFarlane is de drijvende kracht achter Family Guy. Hij is de bedenker van de serie, maar sprak ook meerdere stemmen in.

Als je hoofdrolspeler Peter Griffin hoort praten, dan hoor je de stem van MacFarlane, maar ook als Brian Griffin, Stewie Griffin, Glenn Quagmire, Carter Pewterschmidt en Tom Tucker. Het is dan ook niet vreemd dat MacFarlane meermaals in de prijzen is gevallen vanwege Family Guy. Zo won hij bijvoorbeeld in 2000 een Emmy voor Outstanding Voice-over Performance.

Family Guy seizoen 15 op Netflix

Family Guy seizoen 15 is vanaf 1 december volledig beschikbaar op Netflix. Dit seizoen bestaat uit twintig afleveringen en deze zullen allemaal op hetzelfde moment aan het aanbod toegevoegd worden. Uiteraard mogen we iedere aflevering weer de meest merkwaardige situaties verwachten en natuurlijk talloze flashbacks van de familie Griffin en de andere betrokkenen bij Peter.

Op Netflix zijn momenteel vier seizoenen beschikbaar van Family Guy. Het gaat om de seizoenen 11, 12, 13 en 14. Daar komt 1 december dus seizoen 15 bij van Family Guy. De afgelopen jaren gebeurde het dat een eerder seizoen dan werd geschrapt door Netflix, maar het is nog niet duidelijk of de komst van seizoen 15 bijvoorbeeld ten kosten gaat van seizoen 11. Op televisie is momenteel het zestiende seizoen van Family Guy te zien. Wanneer Netflix Family Guy seizoen 16 mag aanbieden is nog niet bekend, maar tussen seizoen 14 en seizoen 15 zat ongeveer veertien maanden wachttijd.