Vooruitblik

Vooruitblik Fauda seizoen 2

Het tweede seizoen van Fauda is eindelijk in aantocht op Netflix. Op 24 mei kunnen we in één keer aan de slag met de twaalf nieuwe afleveringen van seizoen 2. Een mooi moment om alvast vooruit te kijken naar de verwachtingen voor seizoen 2. Fauda is overigens ook vernieuwd voor een derde seizoen.

Thrillerserie

Fauda staat voor chaos en dat heeft deze thrillerserie ons zeker gebracht in seizoen 1. In het eerste seizoen zagen we hoe een team van Israëlische commando’s volledig opgaan in de samenleving. Ondertussen opereren ze echter gewoon op Palestijn gebied. Het zorgde ervoor dat een gepensioneerde Israëlische topagent weer in dienst gaat om op zoek te gaan naar een Palestijnse strijder waarvan hij dacht hem al gedood te hebben. Zijn acties leveren echter een reeks chaotische gebeurtenissen op.

Seizoen 2 staat ook nu al garant voor heel veel chaos. In het nu al veelbelovende tweede seizoen krijgt het team te maken met nieuwe vijanden. Een van die vijanden is zelfs bereid om de hele regio koste wat het kost te ontmantelen. Seizoen 2 belooft dan ook wederom een topseizoen te worden.

Fauda seizoen 2

Het tweede seizoen van Fauda werd begin 2018 uitgezonden in Israël. Op 24 mei verschijnen de twaalf afleveringen in één keer op Netflix. Nog voor de uitzendingen van een tweede seizoen werd overigens al bekend dat Fauda ook een derde seizoen krijgt. De serie is uitgegroeid tot zo’n populaire show dat het Israëlische YesTV sowieso door wil met een seizoen 3.

Bekijk hieronder de trailer van Fauda seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?