Vooruitblik

Vooruitblik Gotham seizoen 3 op Netflix

Netflix begint het jaar veelbelovend door op 1 januari direct af te trappen met Gotham seizoen 3. Terwijl slechts vier maanden terug het tweede seizoen van de serie werd toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst, is het nu al tijd voor seizoen 3. We blikken alvast vooruit op wat ons te wachten staat in het derde seizoen van Gotham, een serie die oorspronkelijk afkomstig is van FOX.

Gotham

Het verhaal van Gotham is nog lang niet over. De oorlog tegen de misdaad is nog in volle gang, zo gaan we in seizoen 3 wel merken. James gordon heeft besloten zijn werk bij de GCPD niet langer te doen na de gevaarlijke strijd tegen Galavan. Hij is nu dan ook werkzaam als premiejager waar hij het voor elkaar krijgt om de ene na de andere misdadiger in te rekenen. Tegelijkertijd richt Gordon zich ook op Indian Hill.

Oswald Cobblepot heeft wel wat anders aan zijn hoofd. Hij wil Fish Mooney koste wat het kost terugvinden en looft dan ook een beloning uit. Ook de jonge Bruce Wayne komt weer in het verhaal voor. Door deze jonge Bruce komt Ivy achter de ware identiteit van Bruce. Het is de grote vraag of Gotham ook in seizoen 3 gered kan worden van de ondergang.

Bekijk de trailer van Gotham seizoen 3

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?