Vooruitblik

Vooruitblik Homeland seizoen 6 op Netflix

Er is een jaar lang op gewacht, maar het zesde seizoen van Homeland op Netflix staat eindelijk voor de deur. Vanaf dinsdag 16 januari staan alle afleveringen van dit nieuwe bloedstollende seizoen online.

Carrie Mathison

Ook in het zesde seizoen van Homeland draait het allemaal nog om Carrie Mathison. Inmiddels werkt ze niet meer voor de CIA, zoals in de eerste seizoenen wel het geval was, maar ze nog altijd even onvoorspelbaar en onberekenbaar. Haar doel is ook nog altijd hetzelfde: haar Amerika beschermen tegen terroristen.

New York

Homeland seizoen 6 speelt zich grotendeels af in New York. Waar in het vijfde seizoen Berlijn nog het middelpunt van de serie vormde, is het verhaal nu dus weer verplaatst naar Amerika. Het land maakt zich op voor de inauguratie van Elizabeth Keane. Zij is net verkozen tot president van de Verenigde Staten. Keane wordt overigens gespeeld door Elizabeth Marvel. Je kunt haar kennen van House of Cards. Daarin speelde zij Heather Dunbar en ging zij de strijd aan met Frank Underwood. Eerst in de rechtszaal en later als uitdager van Spacey voor het presidentschap.

In Homeland is het haar dus, in een andere rol, wel gelukt om president te worden. Saul en Dar Adal beseffen echter dat Keane als president van de Verenigde Staten grote gevolgen voor de CIA kan hebben. Ondertussen houdt Carrie zich bezig met de Amerikaanse moslim Sekou Bah. In onderstaande trailer is te zien hoe hij op diverse locaties in New York filmpjes maakt. Vervolgens wordt hij opgepakt door de FBI op verdenking van terroristische connecties en dan gaat ook Carrie zich er mee bemoeien. En oja, hoe zat het met Quinn? We verklappen nog niets, maar als je Homeland seizoen 6 gaat kijken dinsdag zul je hier snel antwoord op krijgen!

Bekijk de trailer van Homeland seizoen 6

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?