Vooruitblik

Vooruitblik How To Get Away With Murder seizoen 3 op Netflix

Het derde seizoen van How To Get Away With Murder is één van de dingen die Nieuwjaarsdag wat dragelijker maakt. Op Netflix gaat de spannende serie vanaf 1 januari verder met vijftien nieuwe afleveringen.

Miss Keating

Op Netflix hebben we al in twee seizoenen van HTGAWM kunnen zien hoe een groepje leerlingen van Annalise Keating uit de handen van het Openbaar Ministerie proberen te blijven. Dat lukt heel aardig, omdat zij uitmuntende rechtenstudenten zijn en zij gedekt worden door Keating.

Dat Keating ze beschermt komt niet alleen omdat ze zo trots is op haar studenten. Ze heeft er ook zeker eigen belang bij dat de gebeurtenissen in haar huis geheim blijven voor de buitenwereld. Tegen het einde van seizoen twee hebben we echter ook kunnen zien dat het steeds moeilijk wordt om alles tot een goed einde te brengen.

How To Get Away With Murder seizoen 3 op Netflix

Het verlangen naar How To Get Away With Murder seizoen 3 op Netflix is daarom erg groot. Het net lijkt zich namelijk te sluiten rond Keating en de studenten. De problemen worden steeds groter en de verdachtmakingen steeds sterker. Het team zal weer creatief met de wet om moeten gaan, om niet veroordeeld te worden. Waarom Keating hier zo ver voor wil gaan zagen we al in het slot van seizoen 2.

Er werd toen steeds meer bekend over haar band met Wes Gibbins, die veel verder terug gaat dan naar de dag waarop Gibbins zijn eerste schooldag beleefde. Zonder dat hij er zelf van op de hoogte was heeft Wes als kind al te maken gehad met Keating. De advocate stond toen nog aan het begin van haar carrière. Terwijl ze hoogzwanger was nam ze een lastige zaak aan, omdat het haar doorbraak kon betekenen. De zaak had echter in meerdere opzichten traumatische gevolgen, die in seizoen 3 van How To Get Away With Murder nog meer in de schijnwerpers zullen staan.

How To Get Away With Murder seizoen 3 is vanaf 1 januari 2018 op Netflix te zien.

Bekijk hieronder de trailer van HTGAWM seizoen 3:

Fris je geheugen op met onderstaande video [SPOILERS]

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?