Vooruitblik

Vooruitblik Jane the Virgin seizoen 3

Jane the Virgin wordt op dinsdag 17 april voorzien van zijn derde seizoen bij Netflix. Door de samenwerking van The CW met de streamingdienst, kunnen we ook deze serie gelukkig volgen via Netflix. In deze vooruitblik kijken we vooruit naar wat seizoen 3 van Jane the Virgin voor ons in petto heeft.

Jane the Virgin

Jane the Virgin is geïnspireerd op Juana la Virgin. In het eerste seizoen zagen we hoe de komedie/dramaserie draait om Jane, een jonge Latina die werkzaam is als serveerster. Ze heeft gezworen dat ze pas seks wil hebben na het huwelijk en als ze door een medische fout per ongeluk zwanger wordt, staat haar hele leven op z’n kop.

In het derde seizoen zien we dat Jane echt aan het opgroeien is, niet alleen omdat ze zichzelf leert kennen, maar ook omdat ze steeds meer te weten komt over de roots van Alba. Ook leert Jane een nicht kennen die ze nog nooit heeft gezien, maar is zij wel zo betrouwbaar als zij denkt? Michael moet er rekening mee houden dat hij misschien nooit meer volledig herstelt nadat hij op zijn huwelijksnacht met Jane werd neergeschoten. Rafael komt op zijn beurt achter een familiegeheim dat zijn leven volledig lijkt te veranderen. In seizoen 3 zal hoe dan ook héél véél gebeuren.

Jane the Virgin seizoen 3 op Netflix

Het derde seizoen van Jane the Virgin verschijnt op 17 april op Netflix. Alle afleveringen van seizoen 3 worden in één keer toegevoegd aan het aanbod. Ben je ook al benieuwd wanneer seizoen 4 verschijnt op Netflix? Lees dan alles over onze verwachtingen wat betreft seizoen 4.

Voor de fans van Gina Rodriguez

Jane wordt gespeeld door Gina Rodriguez en zij is er mede verantwoordelijk voor dat de serie zo geliefd is. Ook Netflix lijkt in de gaten te hebben dat Rodriguez met haar acteertalent veel mensen aanspreekt. In korte tijd is namelijk bekend geworden dat de actrice in verschillende Netflix Originals te zien zal zijn. Zo zal zij spelen in een live action-film én in een romantische komedie van Netflix.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?