Vooruitblik

Vooruitblik La Casa De Papel seizoen 2

Het eerste seizoen van La Casa De Papel groeide uit tot een flink succes bij Netflix. Op 6 april wordt eindelijk het tweede seizoen van de thrillerserie toegevoegd aan het aanbod. In deze vooruitblik kijken we alvast vooruit naar wat ons te wachten staan in seizoen 2 van deze Spaanse Netflix Original.

La Casa De Papel

Het eerste seizoen van La Casa De Papel was een groot succes. In het eerste seizoen zagen we een bende die de grootste overval van Spanje zal plegen centraal staan. Zij hebben hun vizier gericht op de Koninklijke Munt van Spanje en willen miljarden euro’s overhouden aan hun overval.

Behalve een roof realiseren moeten ze ook nog eens 67 gijzelaars in bedwang zien te houden. Ondertussen staat de politie voor de deur, maar de agenten worden door een mysterieus persoon genaamd El Profesor om de tuin geleid.

Het einde van het eerste seizoen liet fans vertwijfeld achter, waardoor een seizoen twee meer dan welkom was en gelukkig duurt het niet lang meer totdat die volgt. In het tweede seizoen staat ons héél wat te wachten. Zo lijkt het niet goed te lopen voor El Professor, het meesterbrein achter het ambitieuze plan.

La Casa De Papel seizoen 2 op Netflix

La Casa de Papel krijgt het langverwachte tweede seizoen. Alle afleveringen van seizoen 2 zijn in één keer te bekijken via Netflix. Seizoen 2 van de Spaanse thrillerserie verschijnt op 6 april online bij de streamingdienst.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?