Vooruitblik

Vooruitblik op Arrow aflevering 13 Spectre of the Gun

De dertiende aflevering van Arrow seizoen 5 staat voor de deur op Netflix. Maandagochtend verschijnt de nieuwe aflevering in Nederland en dus is het een mooi moment om vooruit te blikken. Wat kunnen we in deze nieuwe episode verwachten?

De dertiende aflevering heeft als titel Spectre of the Gun meegekregen en draait hoofdzakelijk om Rene. In deze nieuwe episode zullen we meer over Rene te weten komen. Er wordt meer duidelijk over wat er is gebeurd voor hij bij het team kwam en dus ook over de persoon die hij is. Volgens uitvoerend producent Wendy Mericle valt er een hoop op zijn plek.

Spectre of the Gun is geregisseerd door Kristin Windell en dat is voor het eerst. Ondanks dat zij al heel lang meedraait in het wereldje en al langere tijd meewerkt aan de ontwikkeling van Arrow regisseerde zij nog nooit. Spectre of the Gun was wat dat betreft een primeur en volgens Mercile ook een groot succes. Bekijk hieronder alvast de vooruitblik op Arrow aflevering dertien, seizoen 5: Spectre of the Gun.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?