Vooruitblik

Vooruitblik op Arrow aflevering 14 The Sin-Eater

Netflix plaatst op maandag 27 februari alweer de veertiende aflevering van het vijfde seizoen van Arrow op zijn streamingdienst. In aanloop naar nieuwe afleveringen komen we wekelijks met een vooruitblik waarin we alvast kijken naar wat we kunnen verwachten van de nieuwe episode.

The Sin-Eater is de indrukwekkende naam van de veertiende aflevering van het vijfde seizoen van Arrow. Wendy Mericle, de uitvoering producent van de serie, heeft verklapt wat ons te wachten staat. Drie oude bekenden slagen erin om te ontsnappen uit de gevangenis. Vooral Lance wil er alles aan doen om het drietal weer het rechte pad op te krijgen. In de vooruitblik zien we dat in ieder geval een van de drie zich niet zomaar gewonnen geeft aan Lance, van wie ze zelfs walgt.

Barbara Bloom en Jenny Lynn zijn de schrijvers van The Sin-Eater. De regisseur voor de aflevering is Mary Lambert. Het is voor het eerst dat Lambert een aflevering van Arrow op zich neemt. Bekend werd ze vooral vanwege haar werk voor Pet Sematary, The Blacklist en Madonna: Like a Prayer. Hieronder kun je alvast kijken naar de vooruitblik van Mericle op de veertiende aflevering van het seizoen.

Eerst scene The Sin-Eater

Niet alleen heeft The CW via zijn YouTube-kanaal een vooruitblik gegeven met Mericle, ook zien we in een aparte video alvast een scene uit de aflevering. Daarin komen de drie oude bekenden in actie om hun ontsnapping te regelen. Die beelden zie je hieronder.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?