Vooruitblik

Vooruitblik op Arrow aflevering 15 Fighting Fire with Fire

Op maandag kunnen we weer rekenen op een gloednieuwe aflevering van Arrow op Netflix. Op maandag 6 maart verschijnt Fighting Fire With Fire. Door het YouTube-kanaal van The CW hebben we alvast een kijkje gekeken in de nieuwste aflevering van Arrow.

Wendy Mericle, de uitvoering producent, is present om ons het één en ander te vertellen over Fighting Fire with Fire. De aflevering is geschreven door Speed Weed en Ben Sokolowski en staat garant voor spektakel. In deze episode van Arrow zien we dat Oliver flink in de problemen zit. Hij wordt ervan beschuldigd dat hij Green Arrow geholpen heeft om de moord op Detective Malone geheim te houden. Het team gaat er alles aan doen om hem te helpen. Daarbij maakte Thea een aantal zeer opmerkelijke beslissingen. “We houden ervan om aan deze aflevering te denken als de aflevering waarin Thea haar innerlijke Moira ontdekt.

Eerste beelden Arrow – Fighting Fire with Fire

Naast de vooruitblik kunnen we ook alvast rekenen op de eerste beelden uit de nieuwste aflevering. The CW heeft zo’n anderhalve minuut naar buiten gebracht met een scene uit Fighting Fire with Fire. Daarin zien we hoe Oliver een plan bedenkt om alles weer op pootjes te krijgen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?