Vooruitblik

Vooruitblik op Designated Survivor aflevering 11: Warriors

Eindelijk is het zover. Woensdag 15 maart gaat Designated Survivor verder op Netflix, met de elfde aflevering van seizoen 1. Op 21 december verscheen de tiende aflevering op Netflix en het einde was een cliffhanger van jewelste. Morgen krijgen we eindelijk antwoorden op de vragen.

Designated Survivor

De Designated Survivor is iemand uit de politiek die op een afgelegen plek verblijft als de politiek bijeen is. In het geval alle politieke collega’s iets zou overkomen, dan is hij de designated survivor: de aangewezen overlevende. Diegene wordt dan de nieuwe president van Amerika.

Vervolg Designated Survivor

Het is natuurlijk hoogst onwaarschijnlijk dat de Designated Survivor in het echte leven wordt benoemd tot president van Amerika, maar CBS zag er een serie in. Tijdens The Sate of the Union in het Capitool vindt er een aanslag plaats, waarbij alle politici om het leven komen. Tom Kirkman is aangewezen als designated survivor en dus is plotseling de nieuwe president. Het plot spreekt de kijker uitermate aan, want wekelijks werd er uitgekeken naar de nieuwe aflevering.

Vlak voor de Kerst werd de tiende aflevering getoond op Netflix, waarna er een mid-season-break aanbrak. De aflevering eindigde met een geweldige cliffhanger. Er moest maanden gewacht worden op het vervolg, maar dat is nu (bijna) voorbij. Aflevering 11 van Designated Survivor seizoen 1 is vanaf 15 maart te zien op Netflix en uiteraard zien we hierin hoe het verder gaat. Wat moet Emily met de informatie die zij kreeg over Aaron en wat gebeurde er allemaal tijdens de inauguratie van Peter MacLeish als vice-president? In de komende weken zal er meer duidelijk worden. Wat kunnen we verwachten van aflevering 11 Warriors? Bekijk hieronder de recap van de voorgaande aflevering en de promo van de nieuwe aflevering van Designated Survivor.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?