Vooruitblik

Vooruitblik op Designated Survivor aflevering 13: Backfire

Het is ongekend spannend in het eerste seizoen van Designated Survivor. Na de spectaculaire cliffhanger voor de mid-season-break nemen de spannende gebeurtenissen bepaald niet af. In Backfire krijgen we ongetwijfeld antwoord op een hoop nieuwe vragen.

In de twaalfde aflevering van Designated Survivor zagen we dat president Tom Kirkman nog altijd herstellende is in het ziekenhuis. Richting het einde van de aflevering wordt hij ontslagen uit het ziekenhuis. Op dat moment krijgt hij ook te horen wat er op Arlington gebeurd is.

In de dertiende aflevering, Backfire, van Designated Survivor spelen de dramatische gebeurtenissen in de twaalfde aflevering natuurlijk een grote rol. Hoe gaat Kirkman om met deze nieuwe grote tegenslag. En wat gaat er gebeuren met FBI-agent Hannah Wells? Ondertussen moet ook nog uitgezocht worden wie er verantwoordelijk is binnen het Witte Huis voor het lekken van vertrouwelijke informatie. Bekijk hieronder de vooruitblik op aflevering dertien, Backfire. Let op: als je aflevering 12 nog niet gekeken hebt, dan bevat de promo spoilers!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?