Vooruitblik

Vooruitblik op Designated Survivor aflevering 14: Commander-in-Chief

Als de makers van Designated Survivor ergens goed in zijn, dan is het wel het verzinnen van cliffhangers. Iedere aflevering is het raak, want ook aflevering dertien had weer een spannend einde. Wat mogen we van Designated Survivor aflevering 14, Commander-in-Chief, verwachten?

Korte terugblik

Aflevering dertien eindigde met de mysterieuze ontmoeting tussen Aaron Shore en Charlie Langdon. De Chief-of-Staff van president Tom Kirkman ligt onder een vergrootglas, nadat collega Emily Rhodes iets verdachts had ontdekt. De ontmoeting met Langdon voor zijn huis brengt Aaron in een nog moeilijkere positie.

Vooruitblik

In aflevering veertien zal het treffen tussen Shore en Langdon ongetwijfeld een staartje krijgen. In onderstaande promo is te zien dat president Kirkman direct overgaat tot actie en Langdon op het matje roept. In een tweede promo is een ontmoeting tussen Kirkman en Cornelius Moss, een voormalig president van Amerika, te zien. Kirkman ontvangt hem in The Oval Office, maar het gesprek lijkt niet helemaal te verlopen zoals Kirkman verwacht had.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?