Vooruitblik

Vooruitblik op Fargo aflevering 4 The Narrow Escape Problem

Fargo maakt een bizarre en ook voor Fargo-begrippen treffende uitstap naar de zon. Gloria Burgle probeert in het verleden te duiken van haar stiefvader Ennis Stussy, maar komt er uiteindelijk achter dat ze totaal op het verkeerde spoor zit. En ondertussen hebben de makers er nog een dikke knipoog ingegooid richting de ufo uit het tweede seizoen.

Kerstmannen in Los Angeles

Het meest hilarische van aflevering 3? De kerstmannen in Los Angeles én de merkwaardige doos die Gloria ook weer heeft meegenomen naar het ijskoude Minnesota. In de vierde aflevering The Narrow Escape Problem zoekt ze nieuwe aanwijzingen wat er gebeurd kan zijn tijdens de moord op Ennis Stussy en komt ze voor het eerst in contact met Emmit en Ray Stussy, waardoor er langzaam een kwartje gaat vallen…. V.M. Varga is ondertussen het bedrijf van Emmit aan het overnemen.

Eén man speelt twee rollen

Ewan McGregor speelt in Fargo zowel Emmit als Ray Stussy. De twee broers hebben regelmatig gesprekken met elkaar en hebben een totaal ander uiterlijk. Om Ewan om te toveren tot Ray is de opmaak liefst tweeënhalf uur zoet, om een dag Emmit te spelen zit hij slechts anderhalf uur in de schmink. Dit leuke achtergrondfilmpje werd gemaakt over de rollen van Ewan.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?