Vooruitblik

Vooruitblik op Fargo aflevering 5 The House of Special Purpose

Peter en de Wolf meets Fargo, het was de hoofdmoot van de vierde aflevering van Fargo. Van het zonnige Los Angeles keerden we terug naar de winterse wereld in Minnesota. En daar beginnen de zaken nu echt uit de hand te lopen.

Problemen stapelen zich op voor Stussy-broers

De ruzie tussen de twee broers Emmit en Ray Stussy begint steeds grotere vormen aan te nemen, maar beide broers krijgen ook hun eigen problemen. Zo raakt Ray zijn baan kwijt als duidelijk wordt dat hij een relatie heeft met Nikki Swango, voor Emmit is V.M. Varga een nog veel groter obstakel aan het worden als de zakenman zomaar voor zijn deur staat met een contract.

Agente Gloria Burgle wordt op haar beurt volledig tegengewerkt door haar nieuwe chef, maar probeert toch de moord op haar stiefvader op te lossen. En langzaam beginnen voor haar de puzzelstukjes op hun plaats te vallen als ze de naam Stussy tot twee keer toe tegenkomt. De preview van aflevering 5:

Mary Elizabeth Winstead, de vertolker van Nikki Swango, was deze week te zien bij een Q&A op Facebook over het derde seizoen van Fargo en haar rol hierin. Bekijk hier de volledige Q&A terug.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?