Vooruitblik

Vooruitblik op Fargo aflevering 6 The Lord of No Mercy

De misverstanden beginnen zich verschrikkelijk op te stapelen in Fargo en daarmee wordt het allerminst gezelliger. Halverwege het derde seizoen zitten we dan ook op een dwaalspoor, want waar gaat dit allemaal op uitkomen?

Iedereen slaat op tilt

In de vijfde aflevering van Fargo, The House of Special Purpose, sloeg eigenlijk iedereen op tilt. Nikki en Ray (vermomd als Emmit) maken een tape om Emmit te chanteren. Er gaat alleen – zoals bij iedere actie van het tweetal – iets mis… de vrouw van Emmit ziet namelijk de tape. Agenten Gloria en Winnie ruiken de oplossing in de zaak van de moord op Ennis Stussy, maar de nieuwe chef zit hun op botte wijze in de weg.

Sy Feltz moet alle rommel opruimen voor Emmit, maar hij heeft zelf niets meer in de hand door toedoen van V.M. Varga. Als hij toch een poging doet om de problemen met Nikki en Ray op te lossen, komen de ‘slopers’ van Varga langs. En dat loopt allerminst goed af voor Nikki. Uit de promo voor aflevering zes wordt ons alvast duidelijk dat Nikki en Ray nu echt op oorlogspad zijn. Maar gaan ze wel op de juiste mensen af?

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?