Vooruitblik

Vooruitblik op Fargo aflevering 7 The Law of Inevitability

V.M. Varga heeft de touwtjes volledig in handen gekregen in het derde seizoen van Fargo. De geheimzinnige zakenman nam het parkeerplaatsbedrijf van Emmit Stussy over en inmiddels is Emmit door een stomme actie volledig afhankelijk geworden van Varga.

Broedermoord

Zo bloederig als de eerste twee seizoenen van Fargo soms waren, zo weinig bloed zagen we tot dusver vloeien in het derde seizoen. Daar kwam in de zesde aflevering verandering in. Nikki overleefde het op het nippertje, al zat je de gehele episode te wachten tot het met haar juist fout ging.

De postzegel zorgde uiteindelijk toch voor bloedvergieten en wel tussen de broers Emmit en Roy. Vergelijkbaar met het eerste seizoen moest de onschuldige burger na een stommiteit de hulp inroepen van de crimineel en nu ligt zijn leven volledig in zijn handen. Het plan lijkt voorlopig te werken, behalve dat agenten Gloria en Winnie nog altijd onrust ruiken.

Bekijk alvast de trailer van aflevering 7

Meer over V.M. Varga

V.M. Varga is ervoor verantwoordelijk dat het in het zo rustige winterse dorpje in Minnesota echt aan het ontsporen is. Maar wie is deze zakenman nou eigenlijk, dat blijft de grote vraag. In onderstaande featurette gaan de hoofdrolspelers en de schrijver in op zijn rol.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?