Vooruitblik

Vooruitblik op Fargo aflevering 8 Who Rules the Land of Denial?

De zaken worden ingewikkeld in Fargo, want is daar dan eindelijk de kruisbestuiving met het eerste seizoen van de serie? Mr.Wrench verscheen namelijk zomaar op het toneel.

De busrit

Nikki Swango wordt naar de staatsgevangenis gereden, maar V.M. Varga en zijn manschappen willen nog altijd met haar afrekenen. Een aanval op de bus volgt, maar wie zien we opeens naast Nikki in de bus zitten? Mr. Wrench! We zagen hem al in het eerste seizoen jagen op Lorne Malvo en in de slotscene van het tweede seizoen dook hij als jonge jongen ook opeens op. Gaat hij Nikki redden?

Zo niet, dan begint V.M. Varga bijna vrij spel te krijgen. Agenten Gloria en Winnie proberen nog altijd de waarheid te achterhalen, maar komen steeds verder in het nauw. Al lijken de leidinggevenden heel voorzichtig mee te willen gaan in de theorieën.

Bekijk alvast de trailer van aflevering 8

Meer over V.M. Varga

V.M. Varga is ervoor verantwoordelijk dat het in het zo rustige winterse dorpje in Minnesota echt aan het ontsporen is. Maar wie is deze zakenman nou eigenlijk, dat blijft de grote vraag. In onderstaande featurette gaan de hoofdrolspelers en de schrijver in op zijn rol.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?