Vooruitblik

Vooruitblik op Fargo aflevering 9 Aporia

Opeens was daar toch de kruisbestuiving met de eerste twee seizoenen van Fargo. Mr. Wrench hielp Nikki Swango te ontsnappen uit de klauwen van de mannen van V.M. Varga. En er gaat meer mis voor Varga, want Emmit Stussy meldt zich bij de politie.

De geest van Ray

Na de bloederige achtervolging en de vergifting van Sy slaan we pardoes drie maanden over. Opeens zitten we midden in maart, ligt Sy als een kasplantje in het ziekenhuis en is Nikki spoorloos verdwenen. Varga heeft de touwtjes ondertussen volledig in handen en Emmit kan niets anders doen als uitvoeren wat hem gevraagd wordt.

Plotseling komt daar verandering in als de ‘geest van Ray’ opduikt. Emmit draait door als zijn kantoor vol hangt met postzegels en hij wakker wordt met een nepsnor opgeplakt. Daardoor lijkt hij sprekend op zijn door hem vermoorde tweedelingbroer Ray. Varga en zijn handlanger proberen hem tot rust te manen, maar daar is Emmit niet meer toe bereid. Hij omzeilt de mysterieuze zakenman en meldt zich bij de politie. Emmit geeft zich aan, Gloria krijgt eindelijk de antwoorden die ze wil en het wordt er alleen maar bloederiger op.

Bekijk alvast de trailer van aflevering 9

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?