Vooruitblik

Vooruitblik op Pretty Little Liars aflevering 19 Farewell, My Lovely

Het net sluit zich aan alle kanten, nu we echt naar het einde van Pretty Little Liars gaan. Met nog twee afleveringen voor de boeg lijkt het er steeds meer op dat A.D. is gevonden, maar is dat ook daadwerkelijk zo? En gaan de Liars zich nog uit de problemen werken? Aflevering 19: Farewell, My Lovely verschijnt dit weekend op Netflix.

Aria blijkt A.D. te helpen

In aflevering achttien zagen we inspecteur Tanner terug. Zij heeft het onderzoek overgenomen naar de moord op Archer Dunhill. De Liars komen er ondertussen achter dat Aria A.D. heeft geholpen ten koste van de rest van de Liars. Mona lijkt alsnog verdacht, maar die geeft de Liars juist de tip dat Aria A.D. helpt.

Caleb is Mona nu toch op het spoor gekomen, waardoor ze net zoals aan het einde van de vorige episode verdacht lijkt. Maar is ze dat ook daadwerkelijk? En het spel dat de dames moesten spelen van A.D. zit er nu op. Ze hebben een telefoon gegeven waarmee één van de Liars zichzelf moet aangeven. Gaat dat niet gebeuren, dan zal A.D. ze allemaal aangeven. Wat nu?

Ook is er een sneak peak van Farewell, My Lovely verschenen:

 

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?