Vooruitblik

Vooruitblik op Riverdale aflevering 6 Faster, Pussycats! Kill! Kill!

Op vrijdag 3 maart kunnen we de zesde aflevering van Riverdale op Netflix verwachten. In de eerste vijf afleveringen die we tot op heden hebben gezien, is er al enorm veel gebeurd in het normaal zo rustige stadje Riverdale. En ook in de zesde aflevering van Riverdale, die luistert naar de naam Faster, Pussycats! Kill! Kill! zullen we in de ene na de andere verbazing vallen.

The CW heeft in aanloop naar de nieuwste aflevering van Riverdale een trailer online geplaatst van wat we zoal kunnen verwachten. Zo zien we in de trailer hoe Archie, die football eindelijk op de tweede plek heft gezet, volledig bevriest als hij een optreden wil geven. Weet hij zich op tijd te herpakken? Ook duiken Jughead en Betty steeds dieper in de moord op Jason Blossom.

Iedereen zou de moordenaar van Jason kunnen zijn en Betty komt inmiddels bij een persoon uit die wel heel dichtbij haar staat. Is hij de moordenaar van Jason? Het zijn vragen waar de aflevering Faster, Pussycats! Kill! Kill! ons meer duidelijkheid over gaat geven. Hieronder kun je alvast de trailer van de zesde aflevering bekijken.

Game Night met Riverdale

Als extra video heeft The CW deze week niet alleen een trailer naar buiten gebracht, ook is er een 360-graden video verschenen waarin we kunnen zien dat de hoofdpersonen uit Riverdale een spelavond hebben. De video duurt drie minuten en onder andere Veronica, Archie en Betty zijn present.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?