Vooruitblik

Vooruitblik op Riverdale aflevering 7 In a Lonely Place

Netflix heeft vanwege zijn samenwerking met The CW de eer om iedere nieuwe aflevering van Riverdale al vlot na de officiële uitzending op zijn streamingdienst te plaatsen. De zevende aflevering van Riverdale, die de titel In A Lonely Place heeft meegekregen, verschijnt op 10 maart op Netflix. Via deze vooruitblik kijken we alvast naar wat er gaat gebeuren in aflevering zeven.

Jughead begint een steeds prominentere rol te spelen in Riverdale en ook in aflevering zeven zien we hem weer terug. Alhoewel Jughead zich altijd dolgraag bezighoudt met zaken van anderen, blijkt zijn eigen leven allesbehalve perfect te verlopen. Vooral zijn vader speelt een negatieve rol in zijn leven. In onderstaande trailer zien we dan ook dat de vader van Jughead zich lijkt te verliezen aan zijn verslaving. Zijn zoon is er helemaal klaar mee en staat op het punt om zijn vader los te laten.

Dat is echter nog lang niet alles. We zien ook dat Jughead ondervraagd gaat worden door de politie. Mogelijk heeft dat te maken met het onderzoek dat al een tijdje loopt naar de moord op Jason Blossom. Het ziet er in ieder geval niet goed voor hem uit. Na aflevering zeven moeten we even wachten alvorens de achtste aflevering verschijnt. De serie ligt dan twee weken stil.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?