Vooruitblik

Vooruitblik op Riverdale aflevering 8 The Outsiders

Nadat we het liefst twee weken moesten stellen zonder een gloednieuwe aflevering van Riverdale, is de serie op vrijdag 31 maart terug met de zevende aflevering van het eerste seizoen. In The Outsiders staat ons weer van alles te wachten en in de vooruitblik van The CW kunnen we alvast zien waar we in de episode op kunnen rekenen.

In de meest recente aflevering die werd uitgezonden, zagen we hoe Jughead tijdelijk bij Archie en Fred Andrews mocht blijven slapen. Daarnaast zagen we hoe Polly Cooper moest onderduiken om zichzelf en de baby van Jason Blossom te beschermen. Roberto Aguierre-Sacasa, uitvoerend producent, verklapte alvast dat Jughead en Polly in de nieuwste aflevering ook veel voorkomen. Zo weten we dat de ouders van Polly wel hun dochter terug willen, maar niet de baby. Terwijl de familie van Jason wel de baby wil, maar niet Polly.

Veronica Lodge oppert om vervolgens een babyshower te geven waarbij allebei de ouders zijn uitgenodigd. Dat loopt echter heel anders dan verwacht. Ook bij Fred Andrews lopen de zaken niet als verwacht. Al zijn werknemers nemen om een mysterieuze reden ontslag en dan grijpt Archie met zijn footballteam in. Daar komen ze er achter waarom alle werknemers er plots mee stoppen.

Trailer The Outsiders

Naast dat er een Inside-video is geplaatst, is er ook een trailer van de achtste aflevering online verschenen op het YouTube-kanaal van The CW. In onderstaande beelden zien we onder andere al het één en ander van de babyshower.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?