Vooruitblik

Vooruitblik op Shadowhunters aflevering 12 You Are Not Your Own

Nadat afgelopen week de eerste aflevering van het tweede weel van seizoen 2 verscheen, staat op dinsdag 13 juni de volgende aflevering alweer klaar. In You Are Not Your Own kunnen we zeker weer het één en ander verwachten. In deze vooruitblik kijken we kort terug op de afgelopen episode en kijken we alvast vooruit naar episode 12.

Nu Azazel los rondloopt, is het aan de Shadowhunters om hem te pakken te krijgen. Ze willen een val zetten door Valentine als ruilmiddel in te zetten. Dit loop echter niet zoals gepland. Tegelijkertijd lijkt Simon over wel heel bijzondere krachten te beschikken. Raphael wil er graag alles over weten. Zo zagen we in de afgelopen aflevering.

In You Are Not Your Own gaan we zien hoe Izzy Sebastian meeneemt naar The Institute om hem voor te stellen aan de andere Shadowhunters. Alec houdt zich met heel andere dingen bezig. Hij wil er graag achter komen waarom Magnus zich zo vreemd gedraagt. Jace lijkt eindelijk zijn verborgen kracht te hebben ontdekt en onder controle te krijgen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?