Vooruitblik

Vooruitblik op Shadowhunters aflevering 16 Day of Atonement

Op dinsdag 18 juli wordt alweer de zestiende aflevering van het tweede seizoen van Shadowhunters toegevoegd en daarmee zijn we alweer op de helft van het tweede deel van de afleveringen. In Day of Atonement staat ons weer van alles te wachten. In dit artikel kijken we alvast vooruit naar wat de aflevering ons zal brengen en kijk we terug op wat er in de vorige aflevering is gebeurd.

Simon is zo ontdaan na het bezoek aan de Seelies dat ‘Climon’ uiteenvalt. Quinn neemt Simon mee naar een Bleedingden om zijn gedachten te verzetten. Dit lijkt echter niet goed af te lopen voor onze favoriete vampier. Valentine moet overgebracht worden naar Idris, waar het moment daar is om meer te weten te komen over Sebastian. Zo zagen we al in de afgelopen aflevering.

In de nieuwe episode gaan we zien dat Jace met Clary wil praten over wat er gebeurd is bij de Seelies. Ze heeft echter een excuus om hier niet over te praten, maar dit excuus lijkt Jace en Clary wel dichter bij elkaar te brengen bij de volgende missie. Of ze de missie gaan volbrengen is echter de vraag.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?