Vooruitblik

Vooruitblik op Shadowhunters aflevering 17 A Dark Reflection

Op dinsdag 25 juli voegt Netflix de zeventiende aflevering van het tweede seizoen van Shadowhunters toe. Inmiddels nadert de seizoensfinale en dat merken we ook wel in Shadowhunters. In dit artikel kijken we alvast vooruit naar episode 17: A Dark Reflection.

In de vorige aflevering zagen we dat Jace in Idris op zoek wilde naar Valentine. Als de Clave dwars zit, komt Clary met de oplossing. Eenmaal in Idris kan Jace niet anders dan zijn parabatai in te schakelen. Hier krijgt Alec meer te weten over de geheimen van de Clave. Ondertussen wordt meer bekend over de experimenten van Valentine, wat Valentine zelf goed uitkomt.

In A Dark Reflection is er onder meer een hoofdrol weggelegd voor Valentine. Hij probeert informatie te krijgen om de Downworld te vernietigen. Dit is echter moeilijker dan hij dacht. Alec vergeet zijn afspraak met Magnus, maar zoals altijd weet de warlock er weer een leuke twist aan te geven. Positief als hij is verzorgt hij Alec een diner. Na het etentje bij Simon thuis tijdens Yom Kippur, lijken Simon en Maia dichter naar elkaar toe te groeien, maar dan speelt Maia ineens hard to get.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?