Vooruitblik

Vooruitblik op Shadowhunters aflevering 20 Beside Still Water

Het tweede seizoen van Shadowhunters zit er bijna op. Op dinsdag 15 augustus gaat de serie voorzien worden van de allerlaatste aflevering van seizoen 2. De opbouw naar de seizoensfinale is inmiddels in volle gang gezet. In dit artikel kijken we kort terug naar wat er gebeurd is en wat we van de slotaflevering kunnen verwachten.

We hebben gezien dat de Shadowhunters dachten Jonathan op het spoor te zijn. Valentine is ze echter opnieuw een stap voor. Volgend nadeel voor de Shadowhunters is dat er een mol in het team zit die aan de kant staat van Valentine. De Downworld lijkt zich onder leiding van de Seelies meer dan ooit tegen de Clave te willen keren. Als dan zelfs Valentine de koningin van de Seelies aan zijn kant lijkt te krijgen, is het maar afwachten wat er gaat gebeuren.

Magnus lijkt er alles aan te doen om Alec te vermijden, maar hun wegen blijken telkens weer te kruisen. Zeker als de Shadowhunters zijn hulp voor de zoveelste keer nodig hebben. De spanning richting de seizoenfinale wordt opgebouwd, zeker nu ze nieuwe demons tegenkomen. De jacht op Valentine, Jonathan en de Mortal Instruments wordt hierdoor steeds spannender.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?