Vooruitblik

Vooruitblik op The 100 aflevering 10 Die All, Die Merrily

Op maandag 8 mei gaat The 100 voorzien worden van een bloedstollende nieuwe aflevering. In Die All, Die Merrily staat ons weer van alles te wachten. In een vooruitblik op het YouTube-kanaal van The CW heeft uitvoerend producent Jason Rothenberg alvast het één en ander onthuld en dat is niet verkeerd.

In DNR zagen we dat de bunker die ervoor kan zorgen dat men kan schuilen voor de Black Rain ook ontdekt is door Trikru Indra. Nu gaat er gestreden worden om de bunker en volgens uitvoerend producten Jason Rothenberg kunnen we ons voorbereiden op een bloedbad. Zelfs Octavia is teruggekeerd voor de oorlog. Het wordt een gevecht tussen David en Goliath, waarbij gekke gevechten in de straten van Polis plaats gaan vinden. Ook gaan we in één van de komende episodes afscheid moeten nemen van een hoofdpersoon. Wie dat wordt, is nog niet onthuld.

Eerste beelden
Naast de vooruitblik deelt The CW van The 100 ook wekelijks de eerste beelden van een nieuwe aflevering. Hieronder zie je alvast een scene uit Die All, Die Merrily.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?