Vooruitblik

Vooruitblik op The 100 aflevering 5 The Tinder Box

Door de samenwerking van Netflix met The CW kunnen we tegenwoordig snel rekenen op de nieuwste afleveringen van The 100. Maandag 6 maart kunnen we dan ook alweer rekenen op de vijfde aflevering van het seizoen, genaamd The Tinder Box. In dit artikel vind je alvast een vooruitblik op die episode.

In aanloop naar de nieuwe aflevering verscheen op YouTube al een vooruitblik, waarin we uitvoerend producent Jason Rothenberg alvast een kijkje zien geven in The Tinder Box. We zien dat Roan en zijn uitgebreide leger in opmars is. Ze hebben Bellamy en Kane in gevangenschap genomen. Octavia, die een bijna dood ervaring achter de rug heeft, doet er alles aan om thuis te komen om haar mensen te waarschuwen voor het feit dat Azgeda eraan komt, zodat ze zichzelf kunnen beschermen. Tegelijkertijd verloopt het om Becca’s eiland niet vlekkeloos met de Nightblood oplossing. Ze vinden geen bewijs dat Becca Nightblood echt heeft uitgevonden. Op datzelfde moment gaat het ook de verkeerde kant op met Raven. De nieuwste aflevering staat dan ook weer garant voor spanning en sensatie.

Eerste beelden Arrow – The Tinder Box

Door The CW hebben we ook alvast kunnen genieten van de eerste beelden van The Tinder Box. Een eerste scene is naar buiten gebracht, waarbij we alvast een kijkje krijgen in wat er gebeuren gaat op Becca’s eiland.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?