Vooruitblik

Vooruitblik op The 100 aflevering 7 Gimme Shelter

Op maandag 27 maart staat er weer een gloednieuwe aflevering van The 100 klaar op Netflix. Nadat de aflevering Gimme Shelter afgelopen woensdag is uitgezonden op The CW, kunnen we hem op maandag op Netflix verwachten. Op het YouTube-kanaal van The CW zien we iedere week alvast een vooruitblik verschijnen op de nieuwste aflevering.

Gimme Shelter is alweer de zevende aflevering van het vierde seizoen van The 100. De episode is geschreven door Ron Milbauer en Terri Hughes, een duo dat dit seizoen nieuw is bij The 100. Tim Scanlan was de regisseur. In Gimme Shelter zien we dat Black Rain plaatsvindt. Iedereen die buiten is moet dan ook zo snel mogelijk een schuilplek vinden, anders loopt het niet goed voor je af. En daar doelt de naam Gimme Shelter dan ook op. Weet men dit te overleven? En hoe staat het ervoor in het laboratorium? We zien het in Gimme Shelter.

Eerste beelden Gimme Shelter
Kun je echt niet meer wachten tot Gimme Shelter op maandag op Netflix verschijnt, dan kun je alvast aan de slag met onderstaande beelden. De beelden zijn een scene uit de nieuwste episode. Daarin barst het levensgevaarlijke Black Rain net uit.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?