Vooruitblik

Vooruitblik op The Americans, New Girl en meer op 1 juni

Op de eerste dag van juni gaan een aantal nieuwe seizoenen verschijnen van populaire series op Netflix. The Americans wordt voorzien van zijn vijfde seizoen, terwijl New Girl kan rekenen op zijn zesde seizoen. Daarnaast krijgt ook You Me Her zijn derde seizoen en staat de release van Idiocrazy op Netflix op het programma.

The Americans seizoen 5 op Netflix

Het vijfde seizoen van The Americans verschijnt op 1 juni in één keer op Netflix. In dat vijfde seizoen zien we hoe Paige meer te weten wil komen over hte familiebedrijf nu ze erachter is gekomen dat haar ouders Russische spionnen zijn. Terwijl ze helpt om hen te beschermen door informatie te verzamelen over pastoor Tim en zijn vrouw Alice, groeien Paige en haar moeder Elizabeth nader tot elkaar. Ondertussen onderzoeken Elizabeth en Philip een Amerikaans complot om hongersnood te creëren in de Sovjet-Unie. Ook komt Elizabeth tot een moeilijk besluit als een missie verkeerd loopt.

Trailer The Americans seizoen 5

New Girl seizoen 6 op Netflix

Naast The Americans is ook het zesde seizoen van New Girl in aantocht. Nick komt terug van zijn trip naar New Orleans met Reagan. Jess, die haar gevoelens voor Nike heeft ontdekt, vindt het moeilijk om in zijn buurt te praten en gaat met de meest bizarre hobby’s bezig om hem te ontlopen. Ondertussen zijn Cece en Schmidt op huizenjacht zonder al te veel geluk en bloeit de relatie van Winston en Aly op met een mogelijk huwelijk tot gevolgd. In dit seizoen worden de relaties tussen de vijf vrienden getest door onder meer politiek en families.

Trailer New Girl seizoen 6

1 juni, drukke dag

Naast New Girl seizoen 6 en The Americans seizoen 5 verschijnen op 1 juni nog een aantal nieuwe titels. Om te beginnen wordt het derde seizoen van You Me Her toegevoegd en kunnen we de film Idiocrazy bekijken. Benieuwd naar wat we nog meer kunnen verwachten op 1 juni en in de rest van de maand? Lees dan: Deze films en series verschijnen in juni op Netflix.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?