Vooruitblik

Vooruitblik op The Originals aflevering 2 No Quarter

Vorige week verscheen de eerste aflevering van het vierde seizoen van The Originals op Netflix. Op woensdag 29 maart kunnen we alweer aan de slag met de volgende episode: No Quarter. In aanloop naar de aflevering heeft The CW via YouTube een aantal video’s gedeeld waardoor we alvast een kijkje in de nieuwste aflevering krijgen.

Michael Narducci, de uitvoerend producent, keek in een Inside-video alvast vooruit. Nadat we in aflevering één zagen hoe de Mikaelson’s weer wakker werden, gaan we zien dat ze vastberaden zijn om weer terug te keren naar New Orleans. Ze willen er alles aan doen om Klaus vrij te krijgen. Tegelijkertijd droomt Hope Mikaelson over een aparte vorm. Een slank die zijn eigen staart opeet. Graffiti daarvan kom je overal in de stad tegen. Sommige heksen, vooral kinderen, zien de graffiti en verdwijnen plots. Vincent Griffith raakt bij de zaak betrokken en gaat op onderzoek uit. Weet hij het mysterie op te lossen?

Beelden No Quarter
Naast de Inside-video waarin we al wat beelden te zien krijgen, is er ook een scene van No Quarter gedeeld. Hieronder kun je alvast naar die beelden van een scene uit de episode kijken.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?