Vooruitblik

Vooruitblik Orange is the New Black seizoen 6

Het zesde seizoen van Orange is the New Black is in aantocht. Op vrijdag 27 juni wordt het zesde seizoen in één keer toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Een mooi moment om alvast vooruit te kijken, want duidelijk is al dat er zeker het één en ander gaat veranderen ten opzichte van de vorige seizoenen.

Nieuwe gevangenis

In het vijfde seizoen van Orange is the New Black zagen we hoe er een grote opstand in de vrouwengevangenis gaande was. Het seizoen eindigde met het moment dat alle gevangen uit de gevangenis werden gehaald en naar een zwaar beveiligde gevangenis werden gestuurd. Dat is ook hetgeen waar het zesde seizoen voornamelijk om draait.

Danielle Brooks, de actrice die Taystee speelt, vertelde al: “Er is geen weg omhoog. Je kunt daar nergens heen wat positief is. Dus je gaat zeker zien dat alle mensen proberen uit te vinden hoe ze weg kunnen komen van de plek waar ze zijn beland. Wie is loyaal aan wie? Wie staat alleen? Wie wordt gemotiveerd om uit de gevangenis te komen? Wie liegt en wie vertelt de waarheid? Al die dingen komen dit seizoen uit.” Seizoen 6 toont ons in ieder geval een depressieve Taystee. De grote vraag voor seizoen 6 wordt: wie gaan samenwerken en wie staat er alleen voor?

Orange is the New Black seizoen 6

Het zesde seizoen van Orange is the New Black wordt op vrijdag 27 juli in één keer toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Net als de vorige seizoenen bestaat ook seizoen 6 weer uit dertien afleveringen. Duidelijk is al dat we na seizoen 6 ook sowieso kunnen rekenen op een zevende seizoen.

Bekijk hieronder de trailer van Orange is the New Black seizoen 6

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?