Vooruitblik

Vooruitblik Riverdale seizoen 2 op Netflix

Fans kijken er al maanden reikhalzend naar uit, maar vanaf donderdag 12 oktober begint Riverdale seizoen 2 dan eindelijk op Netflix. Het tweede seizoen van de veelbekeken serie telt 22 afleveringen. Iedere week zal één nieuwe aflevering verschijnen. De releasedatum van de episodes is één dag na de uitzending bij The CW.

Fred Andrews

Nadat we in het eerste seizoen stil stonden bij de moord op Golden Boy Jason Blossom staat in seizoen 2 de schietpartij centraal waarbij Fred Andrews gewond is geraakt. Archie was samen met zijn vader in Pop’s Chock’lit Shoppe toen een overvaller binnenkwam en het vuur opende op Fred. Het is de vraag wie het op de vader van Archie gemunt heeft en wat het motief is om hem neer te schieten. Die vraag staat dan ook centraal in het tweede seizoen. Een andere vraag is hoe het staat met Fred, overleeft hij de schietpartij wel? Duidelijk is in ieder geval dat we een duistere Archie gaan leren kennen.

In het tweede seizoen gaan we ook meer te weten komen over de vader van Veronica. Hiram Lodge komt vrij uit de gevangenis en gaat ongetwijfeld een grote rol spelen in seizoen 2 van Riverdale. Of hij ook iets te maken heeft met de schietpartij op Fred, is de grote vraag. Een andere grote vraag is hoe het nu verder moet met de familie Blossom nu Cheryl het huis van de familie in vuur en vlam heeft gezet. Tevens is het de vraag hoe het verder gaat tussen Betty en Jughead nu hij naar de andere kant verhuist.

Riverdale seizoen 2 op Netflix

Het tweede seizoen van Riverdale gaat op donderdag 12 oktober verder op Netflix. Iedere week wordt een nieuwe aflevering van de serie toegevoegd. Door de samenwerking tussen The CW en Netflix kan de streamingdienst nieuwe afleveringen één dag na de uitzending in Amerika toevoegen aan zijn aanbod. In totaal telt seizoen 2 22 afleveringen.

Trailer Riverdale seizoen 2

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?