Vooruitblik

Vooruitblik Shadowhunters seizoen 3 op Netflix

Shadowhunters seizoen 3 staat alweer voor de deur. Vanaf woensdag 21 maart wordt Netflix weer iedere week voorzien van een gloednieuwe aflevering van de serie. In deze vooruitblik kijken we alvast vooruit naar het nieuwe seizoen.

Shadowhunters gaat verder

In het vorige seizoen kregen de Shadowhunters bezoek van Sebastian, een Shadowhunter van het instituut uit Londen. In hun strijd tegen het kwaad dachten ze een extra bondgenoot erbij te hebben. Dit liep echter anders dan ze hadden gedacht. Zeker als ze denken van hem af te zijn doet hij, mede dankzij Valentine, meer kwaad dan goed. Niet vreemd, omdat we weten dat Valentine de Clave liever kwijt dan rijk is. Gelukkig stonden de Shadowhunters klaar voor een ware strijd. Als dan ook de Downworld zich wil herenigen, is het de vraag hoe lang de Shadowhunters veilig zullen zijn. Zeker na wat er met Jace en Sebastian is gebeurd.

Shadowhunters seizoen 3 op Netflix

Vanaf woensdag 21 maart begint seizoen 3 op Netflix en daar staat ons heel wat te wachten. Nu Magnus niet langer de ‘High Warlock’ van New York is, lijkt hij weer meer vrijheden te hebben. Het is dus de vraag wat hij kan betekenen voor Alec en de Clave. Zelf lijkt hij in ieder geval blij te zijn dat hij afgewezen is. Jace en Clary hebben wel een probleem. Clary wil Alec de waarheid vertellen over Raziel, maar Jace wil dat niet. Zeker nu Alec hoofd van het Instituut is, is het de vraag of het verstandig is dit te vertellen. Bovendien hebben ze wel iets beters aan hun hoofd, nu Mundanes de Downworld beginnen te ontdekken.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?