Vooruitblik

Vooruitblik op Suits seizoen 6, vanaf vrijdag op Netflix

We hebben lang geduldig moeten zijn, maar het is eindelijk zover. Het zesde seizoen van Suits is in aantocht op Netflix en wordt op 13 juli toegevoegd aan het Nederlandse aanbod van Netflix. Alle zestien afleveringen van seizoen 6 verschijnen dan in één keer bij de streamingdienst.

Advocatenserie

Suits is een advocatenserie die afkomstig is van USA Network. In het zesde seizoen gaan we zien hoe het nu verder moet met Mike. Zijn leugens over het afstuderen aan Harvard zorgden ervoor dat hij gearresteerd werd en in de gevangenis terecht kwam. In de seizoensfinale van seizoen 5 zagen we dat hij voor twee jaar de bak in moest nadat hij een deal had gesloten om zijn collega’s Harvey en Gina te sparen.

Patrick Adams, die voor Suits in de rol kruipt van Mike, gaf eerder al toe aan ABC News: “We hebben vijf seizoenen toegewerkt naar het moment dat Mike zou boeten voor zijn daden. Dus ik denk dat het heel moedig van hem was en goed voor de show om er niet voor weg te rennen.” Seizoen 6 is ook gelijk het voorlaatste seizoen waarin we Patrick Adams en Meghan Markle zien.

Suits seizoen 6

Het zesde seizoen van Suits was al een tijdje geleden te bekijken bij USA Network, maar een release bij Netflix in Nederland bleef lange tijd uit. Op 13 juli keert de populaire serie echter eindelijk terug voor zijn nieuwste seizoen.

Bekijk hieronder de trailer van Suits seizoen 6

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?