Vooruitblik

Vooruitblik The Originals seizoen 5

The Originals seizoen 5 Netflix wanneer

Goed nieuws voor de liefhebbers van The Originals. Het vijfde seizoen van de serie begint al iets eerder bij Netflix nu de uitzendingen bij The CW zijn aangepast. Vanaf 23 april begint seizoen 5 van The Originals bij Netflix en in dit bericht kijken we alvast vooruit naar de verwachtingen voor seizoen 5.

Slotseizoen

Het allerlaatste seizoen van The Originals, de spin-off van The Vampire Diaries, staat voor de deur. Het laatste seizoen van de serie speelt zich af zeven jaar nadat Klaus, Elijah, Rebekah en Kol (de Mikaelson familie) allen een kwart van de duistere energie van de Hollow hebben binnengekregen en ze naar New Orleans vluchten om zowel hun geliefde stad als de jonge Hope veilig te houden.

Ondertussen raken Vincent en Josh als hoofd van een Big Easy bijna verstroken van conflicten, terwijl Hayley en Freya Hope zien opgroeien tot een tiener. Zij kiezen ervoor om haar voor haar onderwijs naar Salvatore School te sturen, zodat Caroline haar in de gaten kan houden. Nu Marcel Rebekah volgt na haar vertrek en Elijah zijn geheugen kwijt is, lijkt alles even goed te zijn. Totdat een onverwachte tragedie ervoor zorgt dat de broers en zussen weer naar huis moeten komen. Seizoen 5 staat dan ook weer garant voor héél véél emotie.

The Originals seizoen 5

De eerste aflevering van The Originals seizoen 5 verschijnt op 23 april op Netflix. Dat was een kleine verrassing voor de fans, gezien de serie eigenlijk pas een aantal dagen later van start zou gaan. Doordat het uitzendschema van The CW is aangepast van vrijdag naar woensdag, mag Netflix de afleveringen ook eerder op zijn streamingdienst plaatsen. Iedere maandag kunnen we dan ook een nieuwe aflevering van The Originals verwachten op Netflix. Soms is er even geen aflevering, omdat The CW een andere programmering hanteert. In onderstaand uitzendschema van The Originals kun je zien wanneer de afleveringen van The Originals seizoen 5 verwacht mogen worden.

Aflevering Titel Op Netflix
1 Where You Left Your Heart 23 april
2 One Wrong Turn on Bourbon 30 april
3 Ne Me Quitte Pas 7 mei
4 Between the Devil and the Deep Blue Sea 14 mei
5 Don’t Just Break Your Heart 21 mei
6 2018
7 2018
8 2018
9 2018
10 2018
11 2018
12 2018
13 2018