Vooruitblik

Vooruitblik The Ranch seizoen 2B (deel 4) op Netflix

Danny Masterson uit The Ranch Netflix

De tweede helft van het tweede seizoen van The Ranch, ook wel deel 4 genoemd, verschijnt op 15 december 2017 op Netflix. We blikken vooruit op de nieuwe avonturen van de familie Bennett, waarin we afscheid moeten gaan nemen van één van de hoofdrolspelers. Rooster verdwijnt namelijk uit The Ranch.

Hoe is het met de baby van Abby en Colt?

Dertig afleveringen zijn we inmiddels onderweg in The Ranch. Het draait om de familie Bennett, bestaande uit vader Beau en moeder Maggie en de zonen Colt en Rooster. Colt (Ashton Kutcher) is teruggekeerd op de ranch, omdat zijn toch al mislukte carrière als american footballer definitief ten einde is. In de eerste drie delen van de serie wisselde hij zijn vriendinnen af, de jonge Heather en zijn jeugdliefde Abby. Het derde deel stond in het teken van de baby die op komst is van Heather, maar Colt is toch echt een setje met Abby. De grote cliffhanger aan het einde van het derde deel was een belletje die Colt ontving. Heather is namelijk opgenomen in het ziekenhuis en er is iets met de baby aan de hand.

Wie neemt de bar over en hoe verdwijnt Rooster

Vlak voor het verschijnen van het vierde deel van The Ranch werd bekend dat Danny Masterson uit de serie wordt geschreven. Rooster zou de bar van moeder Maggie over gaan nemen, terwijl zij het kleine dorpje gaat verlaten om de wereld te gaan bekijken. Ondertussen heeft vader Beau een nieuwe vriendin. Door continu sluimerende beschuldigingen aan het adres van Masterson hebben de makers besloten hem uit de serie te schrijven. Hij is in het vierde deel nog te zien, maar zal daarna verdwijnen. Hoe dit zal gebeuren is uiteraard nog de vraag.

Bekijk de trailer van The Ranch